Bildgruppens nya sida på Facebook

Syftet med sidan är att gruppen och medlemmarna ska kunna presentera bilder med en berättelse och skapa dialog kring platser, arbetsplatser, händelser och personer. Vi ser gärna att det är egna bilder från personliga (föräldrars, far- och morföräldrars) album och samlingar. Det kan också handla om bilder som vi vill veta mer om och söker hjälp att få fram uppgifter. Ange om möjligt fotograf/källa.Bildgruppen lånar gärna gamla album, som vi sen lämnar tillbaka, för att skanna intressanta bilder till vårt arkiv som idag innehåller drygt 50 000 bilder. Se kontaktuppgifter.

Kontaktpersoner:
Mats Hedblom, 070 555 62 73
Ingo Carlsson Lusth, 073 731 23 07
Stefan Gustafsson, 070 952 78 87

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.